Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


5 Pasi simpli ca sa mentii curatenia zilnica

Ca sa nu-ti petreci tot week-end-ul facand curatenie, ar fi bine ca zilnic sa acorzi un pic de atentie acestui aspect, printr-o rutina in 5 pasi. Nu e greu si daca respecti aceasta regula, vei avea o casa curata si un mediu placut in care sa traiesti.

  1. Spala vasele – absolut necesar pentru orice curatenie zilnica

Bucataria si bai sunt incaperile care ar trebui sa fie curate in permanenta. De aceea, ar fi bine sa speli vasele, pentru a nu se acumula resturile de mancare si depuneri de grasime, pe chiuveta sau pe masa unde le lasi nespalate. Astfel, bucataria ta va arata ingrijita si ordonata si va parea mai curata.Curatenie zilnica in casa

  1. Chiuvete curate

Dupa cum spuneam, baia si bucatarie trebuie sa fie mereu curate. Pentru asta, cel mai indicat este sa speli zilnic chiuvetele. Nu e greu sa le mentii intr-o stare buna, daca zilnic le acorzi un pic de atentie.

In felul asta nu vei pierde timp, frecandu-le doar la sfarsit de saptamana. Foloseste solutii anti-calcar si anti-degresante si atunci munca ta va fi una usoara.

Poti folosi si produse naturale, obtinute din bicarbonat si lamaie, sau otet, foarte utile pentru orice curatenie zilnica in casa.

  1. Strange patul

Stiu ca uneori te grabesti, dar nu uita sa faci in fiecare zi patul. Astfel, dormitorul va parea ordonat si curat si nu vei avea senzatia de haos si dezordine, pe care o ai atunci cand intri intr-o camera care are patul deranjat. Nu dureaza mult si vei vedea ca te vei simti mai bine cand ajungi acasa, dupa o zi grea de munca.

  1. Sterge blatul de bucatarie

Revenim la bucatarie. Ori de cate ori pregatesti de mancare, nu uita sa stergi blatul. Altfel vei vedea ca bucataria ta pare murdara in permanenta. Blatul de bucatarie il folosesti destul de des si de aceea se murdareste usor, dar daca respecti regula de a-l sterge zilnic, nu va fi o problema si va fi mereu curat. Plus ca astfel iti ingrijesti sanatatea, nelasand diverse resturi pe blatul de bucatarie , eviti si acumularea de bacterii si alti microbi periculosi pentru sanatatea ta si a celor dragi tie.

  1. Spala pardoseala – foarte importanta pentru curatenie zilnica

Chiar daca dai atentie curateniei si nu mergeti incaltati in casa sau nu faceti mizerie, este bine ca zilnic sa speli pardoseala. In felul asta nu se va acumula praful si nici riscul de aparitie al gandacilor nu va fi mare( asta mai ales daca te ingrijesti ca pardoseala de la bucatarie sa fie curata mereu). Plus ca daca peste tot ai pardoseala curate, nu poti transfera mizeria dintr-o camera in alta prin intermediul talpilor.

       Respecta acesti 5 pasi simpli in curatenia casei tale si vei vedea ca vei avea mereu o atmosfera placuta si primitoare acasa si in plus nu iti vei pierde timpul liber frecand prin casa pentru curatenie.

 

3 Responses to “5 Pasi simpli ca sa mentii curatenia zilnica”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.