Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


Curatenie in frigider

In zilele noastre, frigiderul este cel mai mare obiect din bucatarie si, de asemenea, unul din cele mai importante. Scopul lui este sa mentina mancarea depozitata in el iar  importanta pastrarii acestuia in deplina curatenie vine de la necesitatea de a pastra alimentele in stare optima pentru a putea fi consumate.

Curatarea frigiderului trebuie facuta periodic deoarece trebuie sa prevenim existenta bacteriilor sau a microorganismelor daunatoare pentru noi.

 Pentru inceput ar trebui sa opresti termostatul si apoi sa scoti frigiderul din priza. Pentru a evita sa strici becul din interior, ar fi bine sa il scoti si pe el afara.

 

Apoi, scoate mancarea din frigider si depoziteaz-o intr-un loc rece sau in alt frigider (daca ai cumva doua). Imediat dupa aceasta, trebuie aruncate toate alimentele deschise de mult timp, alterate sau cu valabilitate aproape trecuta.

Acum ca frigiderul este gol, scoate rafturile si cutiile si spala-le in chiuveta cu burete si detergent de vase. Foloseste apa cat mai fierbinte posibil.

Este momentul sa ne ocupam de interior. Cu un burete sau o laveta si o solutie de curatat diluata in apa fierbinte (apa calda este secretul multor reusite in ceea ce priveste curatenia), sterge interiorul pana cand esti multumit de aspectul rezultat. Acorda atentie suplimentara canelurilor unde intra rafturile si cutiile.
Cand esti  multumit de gradul de curatenie a frigiderului, clateste bine cu apa calda si apoi sterge-l pana se usuca interiorul cu o carpa moale si uscata.

Recomandarea echipei noastre de curatenie > Elimina mirosurile neplacute!

► Pentru a indeparta mirosul, folositi o solutie facuta din 2 lingurite praf de copt pentru un sfert de litru de apa calda pentru a spala interiorul frigiderului. De asemenea poti folosi si o solutie facuta din o cana de otet si 3 litri de apa; curate bine si clateste.

Curatarea peretelui frigiderului!

Procedeaza exact ca si la interiorul frigiderului. Scoate rafturile spala-le bine si apoi spala usa, clateste-o si apoi usuca.


In cazul in care frigiderul tau nu are functia de autodezghetare, inainte de a-l spala, lasa-l sa i se topeasca gheata formata. De asemenea ar fi bine sa cureti si sa speli si sub frigider. Datorita caldurii emanate de acesta, intotdeauna sub el se aduna foarte multa mizerie.

Cand ai terminat de sters sub frigider, sterge si lateralele lui si deasupra si apoi pune-l din nou la locul lui.

Este momentul sa pui la loc rafturile si cutiile, sa insurubezi becul din nou si sa il bagi in priza. Porneste termostatul. Dupa o ora de functionare, poti sa depozitezi din nou mancarea in frigider.

Cand vine vorba de curatenie in casa, poti apela la servicii curatenie  oferite de firme specializate.

 

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

 

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.