Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


Curatenie la domiciliu – stergerea gresiei

Plecand de la faptul ca “prima impresie” conteaza, precum si de la considerentul ca pardoselile unei locuinte denota si “calitatea” spatiului si al locatarilor, in cele ce urmeaza vreau sa discutam de intretinerea suprafetelor placate cu gresie.

Inca de la bun inceput trebuie spus ca pentru o curatenie la domiciliu temeinica si eficienta este necesar sa fie folosite doar produse de curatenie profesionale si in mod clar produse ecologice.

Recomandarea noastra pentru o curatenie la domiciliu bine executata este aceea de a va rezerva o zi din saptamana pentru acest lucru. Rezultatele bune necesita timp suficient si daruire.

De asemenea trebuie sa tineti cont ca o culoare mai deschisa a suprafetelor determina o anumita “ascundere” a impuritatilor iar o culoare inchisa este mult mai pretentioasa.

 Curatenie la domiciliu

O atentie speciala trebuie acordata gresiei portelanate, care are avantajul unui aspect deosebit dar si necesita multa rigoare in intretinere.

Curatenia acestor suprafete implica cel putin urmatoarele etape:

♦ Aspirarea temeinica a suprafetei, inclusiv locurile dosnice si colturile existente.

♦ Se recomanda aspirarea fara periile din dotarea aspiratorului casnic sau profesional deoarece acestea pot duce la matuirea sau zgarierea suprafetelor.

♦ Se foloseste apa calda dar nu fierbinte.

♦ Daca podeaua e foarte murdara, adauga cateva picaturi de otet sau de sapun pentru vase, sau le poti amesteca. Acest amestec te ajuta sa stergi murdaria formata pe podea.

♦ Foloseste un mop pentru a freca podeaua cu aceasta solutie. Clateste bine.

♦ O alternativa mai noua a mopului o reprezinta peria casnica, cu telescop sau maer prelungit. Peste aceasta se aseaza un material textil.

♦ Dupa ce ai spalat gresia, cat mai este umeda, sterge-o din nou cu prosoape sau carpe uscate. Vei sterge si murdaria pe care poate nu ai vazut-o inainte.Curatenie gresie

♦ Stergerea amanuntita reuseste sa asigure un apect stralucitor.

♦ Daca gresia este exagerat de murdara, se gasesc produse pentru curatat care te pot ajuta la indepartarea petelor de apa dura, petelor de grasime sau de mucegai.

Citeste mai intai instructiunile pentru a vedea daca produsul este compatibil cu tipul tau de gresie.

Majoritatea gresiilor sunt glazurate, ceea ce inseamna ca au fost arse de doua ori in cuptor. Acest proces de ardere, mai bine zis de coacere, ii confera o suprafata neteda care de fapt respinge apa si murdaria. Dar, exista si placi neglazurate.

Daca ai gresie neglazurata, aceasta functioneaza ca un magnet in atragerea murdariei. Aceste gresii ar trebui curatate numai cu apa curata. Sterge gresia in fiecare zi cu apa, apoi foloseste o carpa sau un burete pentru a o usca pentru a evita acumularea de mizerie, sau mucegai sau petele de apa calcaroasa.

Recomadarea echipei noastre este de a nu folosi bureti metalici, praf de curatat sau articole abrasive. De asemenea, trebuie evitate produsele de curatenie care contin clor sau amoniac. Acestea doua pot decolara chitul dintre imbinari.

 

 

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi.
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.