Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


Servicii curatenie locuinte

Curatenia unei case implica mult efort, timp suficient pentru executie dar si solutii profesionale de curatenie. De cele mai multe ori, daca te afli in criza de timp, solutia recomandata este aceea de a apela la firme de servicii curatenie.

Indiferent de locatia existenta pentru curatenie, exista mai multe zone sau obiecte care pot fi neglijate sau uitate si tocmai de aceea dorim in continuare sa prezentam un top al locurilor omise pentru igienizare.

Daca se apeleaza la o firma specializata de servicii curatenie se beneficiaza de un mare avantaj > solutii de curatenie ecologice dar si eficiente. Alternativa de a folosi produse de slaba calitate determina o eficientizare redusa a timpului, banilor si a efortului depus.

Top 8 – spatii sau bunuri omise in mod uzual la o curatenie!

Chiuveta de bucatarie: reprezinta un prim loc la care trebuie sa acordam o atentie sporita la efectuarea fiecarei curatenii. Principalul motiv al murdariei este reprezentat de farfuriile cu resturi de mancare depuse, mai ales daca farfuriile sunt lasate o perioada mai mare fara sa fie spalate.

Suprafata exterioara a dulapurilor din bucatarie : de cele mai multe ori prezinta depuneri masive de praf care, coroborate cu aburul de la gatitul din bucatarie, determina un mediu deloc igienic. Se recomanda sa fie sters prima oara cu un detergent universal sau professional in dilutie iar la final se va sterge cu o solutie ntistatica de mobilier.

Petele de grasime existente pe mobilierul din bucatarie trebuie curatate periodic. Mobilierul se poate curate fie cu solutii profesionale, fie cu o solutie alcatuita din ulei de masline si scrum de tigara. Curios, nu? Se sterge cu o laveta de bumbac si in final cu un spray antistatic.

Curatarea cuptorului cu microunde: este necesar sa se efectueze frecvent deoarece, mai ales in zilele noastre, cand se gateste mai putin, gradul de murdarie este mai crescut. Se poate igieniza cu jet de abur sau cu solutie concentrata pentru aparatura electrocasnica. De asemenea, se recomanda si o dilutie de apa si otet casnic.

Masina de spalat vase: este din ce in cemai des folosita si tocmai de aceea trebuie curatata frecvent pentru a ne protejapropria sanatate.

Aceasta poate fi utilizata atat pentru spalarea veselei de bucatarie cat si pentru alte obiecte cum ar fi gratarele cuptorului, tigaile grill sau platorul de la cuptorul cu microunde.

Peretii cabinei de dus: reprezinta un mediu prolific pentru bacterii si muradarie. Oricat de mult am incerca sa intretinem acest loc, datorita calitatii apei menajere si a calitatii cabinelor de dus, suntem intr-o continua incercare de igienizare a acestor spatii.

Recomandarea noastra este aceea de a sterge peretii cabinei de dus la finalul fiecarei utilizari, cu lavete de bumbac si solutie de geamuri. O alta varianta este aceea de a curate cu o mcarpa din material textile si sapun lichid.

Eliminarea mucegaiului : prezent in baia proprie, pivnita si alte spatii slab ventilate trebuie sa fie o prioritate pentru dumneavoastra datorita riscului imens la care va expuneti daca “locuiti” cu aceasta bacterie in casa. Mucegaiul apare in medii cu umiditate ridicata si are nevoie de umezeala pentru a se dezvolta. Indepartarea mucegaiului se poate realize fie cu solutii profesionale speciale sau classic, utilizand otetul casnic sau solutie cu bicarbonat de sodiu.

Pentru multiple servicii curatenie, atat la curatenie civila cat si industriala, este bine sa se foloseasca doar solutii ecologice si cu risc scazut de afectare a noastra si a organelor corpului uman.

Curatarea pardoselilor : este ideal sa se faca si in locurile mai putin accesibile. Spatiile dosnice reprezinta mediul optim pentru “viata” si prezenta daunatorilor. De acolo se propaga spre toata suprafata. Va recomandam cu tarie sa aspirati temeinic toata suprafata, sa indepartati eventualele urme si pete (indiferent de tipul acestora – grasime, solutii spalat, resturi diverse) iar apoi sa stergeti in doua etape> prima cu solutie concentrata si eventual jet de aburi iar ultima cu dilutie alcatuita din apa calda si detergent profesional de pardoseala(raportat la tipul de pardoseala existent).

Spor la treaba si multa eficienta in activitatile casnice!

 

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi.
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.