Curatenie apartament

Ponturi verzi pentru indepartarea calcarului de pe fierul de calcat                                                

Atunci cand vorbim de curatenie in casa, baia si bucataria nu sunt singurele suprafete care sufera din cauza depunerilor de calcar. Mai ai in apartament o victima tacuta a depunerilor de calcar in gospodarie – Fierul tau de calcat. Daca speli rufe des si le calci cu regularitate, deja ai observat aceasta problema, dar nu stii cum poti sa o rezolvi. Ai incercat deja sa stergi calcarul format pe gaurile talpii, dar nu ai reusit decat sa zgarii suprafata talpii fierului de calcat? Iata ce poti face ca sa ai succes:

Ai nevoie de o tesatura de bumbac uscata si o sticla de otet alb. Bineinteles, fierul de calcat trebuie sa fie rece si scos din priza, altfel vei avea nevoie de prim ajutor. Lasand gluma la o parte, inmoaie carpa in otet si incepe sa freci talpa metalica. Daca depunerile sunt proaspete, asta va fi suficient pentru a le indeparta. In schimb, daca sunt depuneri mai vechi, intarite si ingrosate, prepara o solutie de bicarbonat de sodiu cu otet alb. Aceasta solutie este mai puternica plus ca adauga stralucire metalului.

Odata ce ai terminat cu talpa, treci la interior. Nu trebuie sa demontezi fierul de calcat.

Pune in recipientul pentru apa, putin otet alb si completeaza cu apa. Baga fierul in priza si porneste-l. Asteapta pana se incalzeste amestecul.

Cand a ajuns la maxim, apasa butonul pentru aburi si vezi cum lichidul curata depunerile de piatra.

Opreste-te cand esti multumita de rezultat si goleste rezervorul. Clateste bine si ai terminat.

 

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.