Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


Curatenie ecologica

Pasta de dinti curata mai mult decat dintii.           

Pasta de dinti este deja un mijloc de promovare a igienei. Utilizarea acesteia este benefica atunci cand vine vorba de curatenie ecologica.  Scopul ei principal este de a curata dintii, dar in acelasi timp poate fi de mare ajutor in curatenia casei tale. Alaturi de otetul alb si de bicarbonatul de sodiu, pasta de dinti este in Top 3 produse ecologice pentru curatenie atunci cand discutam de curatenie in casa.

Motivul pentru care pasta de dinti are o “cariera de success” in curatenia casei, poate gasit in formula chimica din care este produsa. Contine fluor, bicarbonat de sodiu si abrazivi, produse care transforma pasta de dinti, intr-un produs pentru curatenie foarte puternic si eficient. Pe langa asta, pasta de dinti mai are cel putin doua mari calitati: este ieftina in comparatie cu produsele clasice pentru curatenie si se gaseste in orice casa. In plus, nu este periculoasa, dar trebuie sa fii atent sa nu te patezi.  

 

 Pasta de dinti te ajuta sa lustruiesti orice metal. Poti sa aplici pasta cu mana sau cu o periuta de dinti, practic pe orice fel de metal. Verighete, bratari metalice ale ceasurilor, manerele usilor si orice alte accesorii metalice, toate pot fi lustruite si frecate fara riscul de a le zgaria.

Dar, pasta de dinti este mai mult de atat. Ea are si efect inalbitor si poti trata si elimina petele aparute pe pantofii de piele, sa albesti clapele pianului, si partea cauciucata a pantofilor tai sport. In plus, pasta de dinti va lasa in urma ei nu doar curatenie ci si un miros mentolat placut si revigorant, ceea ce va intari senzatia de curatenie. Poti sa storci cateva picaturi pe scurgerea urat mirositoare si mirosul placut va prelua puterea.

 

…..vezi alte produse ecologice pentru curatenie

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.