Legături
SEO Services
  • SEO Services Agency Exclusive online source for organic E-commerce SEO |Search engine optimization agency.


Curatenie in dormitor

Un dormitor curat in orice moment

Ca majoritatea oamenilor, si tu  faci curatenie in dormitor in fiecare zi. Faci patul, aduni hainele murdare si aranjezi micile detalii. Daca iti faci un obicei din curata macar 15 minute pe zi, vei vedea ca la curatenia generala nu vei mai pierde 2-3 zile pentru a face casa sa arate ca noua.

Iata cateva idei pentru un dormitor mai curat si pentru mai mult timp liber pentru tine.

Fa-ti un program si pentru 15 min pe zi ocupa-te de fiecare dormitor in parte. Fa patul, infoaie pernele, aranjeaza si indreapta cearceaful. Este mult mai relaxant sa intri seara intr-un pat aranjat si cu lenjeria indreptata. Aduna hainele murdare si du-le la cosul de rufe. Astfel nu lasi dezordinea sa preia controlul. Ai grija sa nu ai lucruri atarnate pe dulap sau pe oriunde, aranjeaza revistele sau cartile pe noptiera. Foloseste un pamatuf pentru praf pentru a sterge fotografiile, tablourile, colturile , pervazul geamului, si chiar jucariile. Tine la indemana o laveta umeda pentru a sterge urmele degetelor sau alte pete aparute. Eventual poti sa stergi si suprafetele din sticla cu rapiditate( nu te gandi la fereastra si doar la mese sau rafturi pe care le ai  in dormitor).

Daca iti vei face o rutina din a-ti aranja in fiecare zi dormitorul vei vedea ca la sfarsitul saptamanii, curatenia in casa se va termina mai repede si va fi mai putin obositoare.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.