Curatenie pentru laptopul tau

Curatenie pentru propriul laptop, o necesitate pentru

sanatatea ta!

Sezonul gripei a sosit si unul din lucrurile importante pe care poti sa le faci ca sa te protejezi este sa iti cureti si dezinfectezi tastatura calculatorului, respectiv laptopul. Avand in vedere ca laptopul costa mai mult decat o tastatura ar trebui sa fii mai atent atunci cand discutam de curatenie si sa actionezi cu mai multa precizie pentru a nu-l defecta.

In continuare iti ofer cateva sfaturi care te vor ajuta sa cureti laptopul folosind solutii de curatenie pe care probabil le ai in casa.

Poti folosi servetele dezinfectante pentru a sterge exteriorul laptopului, dar pentru o curatare in profunzime ai nevoie de urmatoarele lucruri:

–          alcool tehnic 70%;

–          apa;

–          laveta fina ( din acelea folosite pentru stergerea ochelarilor);

–          pompita pentru aer (sau spray cu aer comprimat);

–          prosop de bucatarie de bumbac 100%.;

–          laveta fina de microfibra.

curatenie laptop

1) Procedeul nostru de curatare incepe cu folosirea pompitei pentru aer pentru a indeparta praful de pe ecran, tastatura, din porturile laptopului etc.

Este de preferat utilizarea pompitei si nu a unui spray cu aer comprimat, deoarece nefolosirea in mod corect a acestuia poate provoca defectiuni componentelor laptopului.

2) Apoi amesteca 2 parti apa cu 1 parte alcool tehnic intr-un mic bol. Foloseste un colt al prosopului de bucatarie umezit cu aceasta solutie si sterge toata suprafata laptopului mai putin ecranul.

Aceasta solutie o poti folosi foarte bine si pe laptopurile care au carcasa metalica. Pentru ecran foloseste aceeasi solutie si o laveta pentru sters ochelarii.

3) Finisajul se face folosind o laveta tip Toddy ( are doua fete diferite) incepand cu ecranul. Daca vrei mai poti folosi pompita de aer ca sa indepartezi orice scama ramasa.

Folosind laveta Toddy vei avea un laptop cu un aspect impecabil (fara urma de amprenta sau alt semn).

Daca ai sfaturi sau alte idei pentru curatenie te rog sa mi le trimiti si eu le voi publica.

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi.
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.