Curatenie covoare

Curatenia covoarelor nu este o sarcina foarte usoara si este cu atat mai dificila atunci cand ai animale.

Avand animale de orice fel in casa, poate insemna ca la un moment dat vei putea avea de a face cu o intamplare nu foarte frumos mirositoare. Animalul tau poate sa urineze pe covor , si cand asta se va intampla vei considera ca daca ai sters covorul ai rezolvat problema. S-ar putea totusi ca mirosul sa persiste in covor si sa devina din ce in ce mai puternic.

Cand se intampla ca animalul tau sa iti pateze covorul, vei vrea sa gasesti ceva care sa fie foarte bun atat la scoaterea petelor cat si la indepartarea mirosului.

Pentru curatenie covoare gasesti in magazine produse foarte bune in scoaterea petelor si eliminarea mirosurilor cauzate de animalele de casa. Ai grija sa folosesti produsul potrivit tipului tau de covor, si mai intai testeaza-l pe un colt mai putin vizibil pentru ca nu cumva produsul pentru curatat sa fie prea puternic pentru covorul tau.

 

Sunt de asemenea multe produse pe care le gasesti in magazinele specializate pentru animale, sau in sectorul pentru animale din magazinele tip bricolaj sau hypermarket. Vei observa ca sunt produse diferite, pentru tipuri diferite de pete. Sunt unele produse care nu merg pe orice tip de pata. Asigura-te ca iei produsul care iti trebuie pentru problema pe care o ai. Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci, este sa te asiguri ca ai curatat covorul pana la tesatura. Daca nu il curati complet, inclusiv pe spate, risti sa nu reusesti sa elimini mirosul complet.

Cheia succesului in ceea ce priveste eliminarea mirosului din covor este sa absorbi si sa usuci covorul dupa ce l-ai sters. Ai grija sa se usuce si pe spate, altfel apa care s-a amestecat cu mirosul animalului, daca nu este absorbita foarte bine, va accentua mirosul pe care tu incerci sa il elimini.

In cazul in care curatenia covoarelor ti separe o sarcina prea grea, poti apela la servicii curatenie profesionale.Aceste firme sunt specializate in curatenie apartamente, curatenie case, curatenie birouri si pentru orice alte situatii.

 

CURATENIE TOTALA SRL
Oferim servicii curatenie pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si imprejurimi
Str Racari nr 55
Sector 3 , Bucuresti 031827

0740.138.424

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.